Over ons

Over Elsten IT Smart & ICT Solutions

Mijn naam is Julian Elsten, en ik ben de oprichter van Elsten IT Smart & ICT Solutions. Sinds de oprichting in 2016 hebben we een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van IT en technologische oplossingen met diverse partners en klanten.

Onze Diensten

Bij Elsten IT bieden we een breed scala aan IT-diensten voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. We ontwerpen en implementeren werkplekken, Wi-Fi netwerken, E-mail en Hosting, vaste en mobiele telefonie, websites en internetverbindingen. Hierdoor kunnen onze klanten zich volledig concentreren op hun kerntaken, zonder zich zorgen te maken over IT-zaken.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in camerabeveiliging en domotica, zowel voor bedrijven als particulieren.

We blijven innoveren en hebben onze eigen CamTower ontwikkeld, die camera’s en sensoren integreert voor locatie bewaking op bouwplaatsen en evenementen.

Onze Toekomst

In de komende jaren blijf we ons inzetten voor het leveren van mooie technologische oplossingen die het leven en werken leuker, makkelijker en effici├źnter maken.

Wil je ontdekken hoe Elsten IT jouw bedrijf kan ondersteunen met technologische oplossingen? Neem gerust contact met ons op voor een gesprek en meer informatie. B Smart!