Straalverbinding

Internet nodig op een afgelegen plek voor bijvoorbeeld Wifi of een camera?

Dan is een straalverbinding een ontzettend mooie oplossing! Een straalverbinding is een draadloze verbinding tussen twee radio antennes die naar elkaar gericht zijn. Hierdoor is een straalverbinding een mooi alternatief voor kabels ingraven of als de afstand te groot is voor een bekabeld netwerk.

Het enige vereiste voor een stabiele en snelle straalverbinding is een vrij zich tussen de twee antennes. Wanneer hier aan voldaan wordt is een afstand van zelfs 10 KM goed te overbruggen met een straalverbinding.

 

Tijdelijke locaties of evenementen.

Een straalverbinding is ook uitermate geschikt om tijdelijke locaties te voorzien van een betrouwbare en snelle internetverbinding. Hierdoor zijn ook evenementen of tijdelijke bedrijfslocaties voorzien van alle connectiviteit en services. Wij verzorgen zowel de verkoop als de verhuur van straalverbindingen.

Het is ook nog eens heel financieel aantrekkelijk aangezien vaste abonnementskosten voor een ADSL of glasvezelverbinding niet meer nodig zijn op de externe locatie zonder in te leveren op snelheid en betrouwbaarheid!

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.

Internet over grote afstand sturen? Elsten IT realiseert het voor u!