Wi-Fi

Wi-Fi

Met Wifi van Elsten IT bent u verzekerd van een betrouwbaar en snel Wifi-netwerk voor uw medewerkers, gasten en natuurlijk uzelf!

Het toenemende gebruik van Wifi maakt de stabiliteit en beveiliging van het Wifi-netwerk steeds belangrijker voor ondernemingen maar ook voor thuisgebruikers. Samen met u kijken wij welke producten in uw specifieke situatie het best passend zijn. Desgewenst ontzorgen wij u met de volledige aanleg van een bekabeld en draadloos netwerk.

Merken

Wij maken gebruik van verschillende producten van betrouwbare merken als TP-Link, Netgear, Ubiquiti, HP-Enterpise, Zyxel en vele meer. Door onze ervaring en expertise kunt u beschikken over een goed draadloos netwerk zonder hier de hoofdprijs voor te betalen!

  • Thuisgebruikers: Valt bij u thuis geregeld de internetverbinding weg? Of is het bereik in het huis niet toereikend? Vaak zijn veel van deze problemen snel op te lossen met de instellingen. Uiteraard kunnen wij ook uw volledige Wifi-installatie samenstellen en installeren zodat u weer zonder ergernissen kunt genieten van het internet!
  • Zakelijk & Horeca: Wifi gaat op de zakelijke markt ook een steeds belangrijkere rol spelen. Werknemers werken steeds vaker via de BYOD-techniek (Bring Your Own Device) waarvoor een stabiel en snel netwerk nodig is. Uiteraard wilt u in dat geval dat uw netwerk betrouwbaar en veilig is. Klanten en gasten verlangen ook steeds vaker toegang tot een Wifi-Gastennetwerk. Wij leveren dan ook betrouwbare zakelijke en gastennetwerken!
  • Outdoor: Campings, sportcomplexen, agrarische bedrijven etc. Ook voor draadloze netwerkverbindingen over grote afstanden en outdoor kunnen wij u bijstaan bij de keuze en installatie van het Wifi-netwerk. Met onze apparatuur is het zelfs mogelijk om afstanden van 15 km draadloos te overbruggen. Kijk hiervoor ook naar onze straalverbindingen.

Ben u benieuwd wat wij voor uw specifieke situatie kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wij leveren ook Wi-Fi installaties die de nieuwe Wi-Fi 6 Standaard ondersteunene, zo bent u altijd voorbereid op de toekomst!

Wij leveren zakelijke wi-fi en particuliere wi-fi systemen in Geesteren, Tubbergen, Almelo, Borne, Harbrinkhoek, Langeveen en vele andere plaatsen in Twente!

unifi-controller

Betrouwbare en snelle Wi-Fi? Dan bent u bij Elsten IT op het juiste adres!