Binnenkort vinden er een aantal zenderwijzigingen bij Solcon plaats. In dit bericht zetten we de wijzigingen voor u op een rijtje: 

NPO 2 Extra tijdelijk in basispakket
Vanaf vandaag tot 1 april 2021 kijken klanten gratis naar NPO 2 Extra. De komende maanden steunt NPO de Nederlandse cultuursector die door het coronavirus hard is geraakt. Op NPO 2 Extra zijn veel muziek-, dans en theaterproducties te zien. Ook worden er nieuwe voorstellingen en concerten van Nederlandse artiesten uitgezonden. De zender is te vinden op kanaal 311.

De hele maand december gratis NPO 1 Extra
Ook kijken klanten de hele maand december gratis naar NPO 1 Extra. Deze zender is een kanaal van de publieke Omroep waar programma’s te zien zijn die de afgelopen zestig jaar zijn uitgezonden. Daarnaast pakt de zender in december uit met twee grote live evenementen die 24 uur per dag te volgen zijn: 3FM Serious Request: The LifeLine en de Top 2000. De zender is vanaf vandaag te vinden op kanaal 42.

Hebben klanten het Pluspakket? Dan kunnen zij altijd kijken naar NPO 1 Extra op kanaal 273 en NPO 2 Extra op kanaal 311.  

Discovery World verdwijnt uit Pluspakket
Vanaf 31 december 2020 stopt de zender Discovery World en verdwijnt daarmee uit het Pluspakket. Discovery World werd eerder al in andere Europese landen niet meer uitgezonden. Ook in Nederland is de zender dus binnenkort helaas niet meer te bekijken.

FOX Sports wordt ESPN
Vanaf 1 januari 2021 gaat FOX Sports verder onder de naam ESPN. Een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling, maar gewoon met alle vertrouwde competities en programma’s. Ook blijft FOX Sports 1 op kanaal 14 gratis voor alle Solcon TV-klanten. Alvast meer weten? Ga naar www.foxsportswordtespn.nl.